Goede doelen

De opbrengst van de Duckrace wordt gedoneerd aan drie goede doelen in Mechelen waardoor de Duckrace niet alleen een leuke activiteit is, maar ook een manier om positieve impact te genereren.

We zijn verheugd om Villa Praline te steunen, één van de goede doelen van onze Duckrace!
Villa Praline is opgericht door een groepje ouders die elk een kind hebben met unieke behoeften. Ze bieden een op maat gemaakt antwoord op de vraag die elke ouder zich stelt: ‘Wat na school?’ Laten we samen de toekomst van deze kinderen vormgeven en hen de steun geven die ze verdienen. Meer informatie over Villa Praline vind je op hun website.

Sjarabang

We zijn enthousiast om Sjarabang te steunen, het tweede goede doel van onze Duckrace! Sjarabang is een plek waar samen beleven en ontdekken van kunst en cultuur centraal staan. Ze bieden een aangepast aanbod voor volwassenen met een verstandelijke beperking en mensen met autisme. Bij Sjarabang geloven ze in inclusie en staan hun deuren open voor iedereen. Kunst en cultuur versterken mensen en vormen een springplank naar maatschappelijke participatie. Help ons om samen met Sjarabang deze visie te ondersteunen tijdens de leuke Duckrace op de Dijle. Bezoek hun website voor meer informatie.

Hartslag 25

Maak je klaar om Hartslag 25 te steunen, het derde goede doel van onze Duckrace! KV Mechelen, de voetbalclub, heeft onder de naam ‘Hartslag 25’ inspirerende acties op poten gezet ten behoeve van de hele Mechelse gemeenschap. Met hun betrokkenheid willen ze het hart van de stad versterken. Doe mee aan onze spannende Duckrace en help ons samen met KV Mechelen deze gemeenschapsinitiatieven te ondersteunen. Ontdek meer over Hartslag 25 en de impactvolle projecten die ze ondernemen via de officiële kanalen van KV Mechelen.